Bijzondere boeken in opdracht

Ons mooie voedselboek ligt nu in de winkel

8 september 2016, Jenny Lindhout

foto cover voor website
De afgelopen tijd is het stil geweest op onze website, maar niet in onze hoofden, op onze computers en de tekentafel. We hebben gebroed en gepraat. Dingen uitgeprobeerd en contacten gelegd. Gesprekken gevoerd en op pad geweest. Al die activiteiten hebben uiteindelijk geleid tot het maken van Ons mooie voedselboek. Dit keer geen boek in opdracht maar een geheel eigen idee dat we samen met voedingskundige/wetenschapsjournalist Lisette de Jong hebben gerealiseerd. We zijn erg blij met en trots op het eindresultaat en we horen graag wat jij ervan vindt?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten rond het boek, word dan vriend van Ons mooie voedselboek op Facebook.