Bijzondere boeken in opdracht

Jouw tips, ideeën, recepten

12 februari 2014, Ria de Jong

We zien dat het onderwerp voedselverspilling leeft. Albert Heijn verspreidde afgelopen week 1 miljoen eetmaatjes om je te helpen de juiste porties rijst, pasta en couscous te bereiden zodat je niets overhoudt. Alsof ze Jenny’s tip gelezen hadden 😉

Als we erover praten met mensen, krijgen we meteen adviezen voor het voorkomen van verspilling, en lekkere recepten om restjes te verwerken. Daar zouden we graag meer mee willen doen, een boek maken bijvoorbeeld …

Reageer

Heb jij ook een goede tip om verspilling tegen te gaan, maak jij de lekkerste dingen van overgebleven ingrediënten, heb je ideeën of wensen om het weggooien van goed voedsel te verminderen, meld het onderaan deze pagina. We kijken ernaar uit!

En wie weet wordt het zoveel dat we er een ‘echt’ boek mee kunnen maken. Zou dat niet mooi zijn?

Meer blogs over dit onderwerp: Enjoy good food, Gebroken koekjes