Bijzondere boeken in opdracht

Enjoy good food

12 februari 2014, Ria de Jong

Genieten van lekker eten, dat deden we altijd al. Maar sinds een paar maanden kijken we toch iets anders naar wat we wel en niet (op)eten. Eigenlijk sinds we de documentaire Taste the Waste gezien hebben. Daarin wordt uitgelegd hoeveel voedsel er wel voor menselijke consumptie wordt geproduceerd, geteeld, gevangen en gefokt, maar daar uiteindelijk niet voor gebruikt wordt. Goed voedsel dat in de veevoertrog (in het gunstigste geval) of in de verbrandingsoven van de reinigingsdienst terecht komt. Het is indrukwekkend en schrikbarend. Voor een groot deel zijn wij, consumenten, direct verantwoordelijk voor deze verspilling.

Het onderwerp liet ons niet los, voor ons een teken dat we er iets mee moesten doen. Een boekje maken dus. Een mini-boekje waarin we informatie over het onderwerp, tips en recepten hebben gebundeld.

GRATIS
We delen de mini-boekjes gratis uit. Heb je er nog geen ontvangen, vraag het dan aan en vergeet niet je postadres te vermelden.
Downloaden kan ook. Uiteraard is het bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Wil je het boekje in een grotere oplage ontvangen, of laten aanpassen voor je bedrijf of organisatie, neem dan contact met ons op. We vinden het leuk om over de mogelijkheden te praten.

Meer blogs over dit onderwerp: Jouw tips, ideeën, recepten, Gebroken koekjes